Ut på tur, aldri sur!

I kveld er det ut på tur med Egersund SV, for å markere Earth Hour 2010.

Bli med på tur 27. mars!

Earth Hour 2010 arrangeres den 27. mars over hele verden. Også Egersund kommune har blitt med på markeringen, som går ut på at byer, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker slukker lyset i én time for jordkloden.

Egersund SV markerte Earth Hour for første gang i 2009 med en spasertur fra Hellvik til Egersund. Vi slår av lyset hjemme, og kommer oss ut på tur med godt selskap og frisk luft. I den anledning vil vi ha med deg også! Enten du er ung eller gammel, topptrent eller noe mer beskjeden mosjonist, miljøvernforkjemper eller klimaskeptiker er du hjertelig velkommen til å bli med på tur. Vi spaserer i rolig tempo, slik at det blir rom for gode samtaler og diskusjoner på vei ned mot sentrum.

Lyst å bli med? Vi drar med toget fra Egersund klokken 19.36 lørdag 27. mars, og starter turen fra Hellvik etter ankomst.

Drar du fra Stavanger går toget 18.10, fra Sandnes 18.29 og fra Bryne 18.42

Bli med da vel!

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s