SUs sommerleir – bli med du og!

En årlig tradisjon for enhver god sosialist er jo å dra på Sosialistisk Ungdoms sommerleir! I år endrer vi beliggenhet til Utøya – men jeg er skråsikker på at det vil bli like kjekt som alltid!

I år sjekker vi ut en ny øy i den idylliske Tyrifjorden i Buskerud fylke. Vi kan garantere gode bademuligheter, fin fotballbane og ikke minst massevis av trivelige sosialister fra det ganske land, i tillegg til kamerater fra Sverige, Danmark, Makedonia og mange andre enda mer eksotiske steder på kloden. Sommerleir er en glimrende mulighet til å få venner fra hele landet, slappe av og lære alt fra hvordan du blir en god blogger til hvorfor en sosialistisk skolepolitikk er best.

Om kvelden har vi underholdning av første klasse på en stor åpen scene. Alle banda er ikke klare ennå, men vi får høre kule bandet Gaspard (sjekk dem ut på http://www.myspace.com/gaspardtheband) og selvfølgelig kan du delta i SU Grand Prix og vinne heder og ære om du ønsker det. I tillegg har vi mange forskjellige kulturelle kurs på dagtid og artige happenings i siestaen.

Hver dag kan du delta på spennende plenumsinnledninger og høre stor navn snakke om alt fra skolepolitikk til feminisme til hvordan vi skaper et bedre samfunn sammen. Og så kan du velge mellom mange ulike innledninger hver dag, enten du er interessert i inkluderingspolitikk eller hvordan man lager banner så finner du noe for deg på årets leir.

Se vår sommerleirfilm:

Meld deg på i dag!


3 kommentarer om “SUs sommerleir – bli med du og!

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention SUs sommerleir – bli med du og! « Frem kamerater! -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s