Reisebrev fra solidaritetsbrigaden

Dette er et brev fra Peder Østebø, som skal ut på Solidaritetsbrigade i høst. Syns du burde lese dette!

17. august reiser jeg til El Salvador, et lite land som ligger sør for Guatemala i Latin-Amerika. Det fire måneder lang oppholdet er en del av et prosjekt som kalles «Solidaritetsbridagen», som er et samarbeid mellom Latin-Amerikagruppene i Norge og Fredskorpset. Dette prosjektet har som formål å spre informasjon om en verdensdel som den norske befolkningen hører mye om. Det handler om å skape et mer nyanser bilde av en fremmed verden som ofte forbindes med statskupp, borgerkrig og narkotika. Etter at oppholdet i El Salvador er avsluttet i desember, skal jeg og de andre deltakerne jobbe med informasjonsarbeid i Norge.

Egenandelen for oppholdet er lav, i forhold til lignende prosjekter. Det stilles, som kompensasjon for dette, en del krav til deltakerne. Under oppholdet kommer vi til å skrive 3 leserbrev, som skal informere om dagliglivet på landsbygda, såvel som den politiske situasjonen i landet. Hver brigadist må skaffe minst ti abonnenter. Abonnementet koster 200 kroner for de med adresse i Norge, og 250 for de med adresse i utlandet. Etter hva jeg har sett av tidligere reisebrev, kan jeg forsikre at det er vel verdt pengene.

Jeg håper at du som leser dette kunne være interessert i et abonnement. Om det skulle være tilfellet, kan du fylle ut slippen nedenfor.

For mer informasjon om El Salvdaor, brigaden og LAG;

http://www.latin-amerikagruppene.no

Eller kontakt meg på pederostebo@gmail.com

Peder Østebø

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s