Herlige dager i Ryfylke

Må komme med et lite referat fra herlige Ryfylke. Nå har jeg vært hjemme noen dager, men det har vært utrolig kjekt å reise litt bort. Tilbrakte store deler av forrige uke i Ryfylke, nærmere bestemt på en liten perle som heter Foldøy i Suldal kommune. (Luftgevær på bildet)

Kombinasjonen av herlig vær, famile, god mat og drikke, båt- og baderingturer gjorde uken knallbra. I tillegg var det herlig vær, med høye temperaturer og da trenger vel ingen reise til syden for å kose seg når man har Ryfylke!

Nå er sommeren her folkens – nyt den!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s