Hva er vel frihet?

Jeg har rett og slett lastet opp min aller første Youtube-film! Jeg måtte gå litt langt tilbake for å finne den, men her er den altså. Dette er et lite utdrag av min 1. mai-tale i fjor. Resten kan du lese her.

For øvrig har jeg et ønske om å holde denne Youtube-kanalen aktiv, det er målet for sommeren og høsten!

Stay tuned!

2 kommentarer om “Hva er vel frihet?

  1. Skyld på finanskrisen! Den er opphavet til alle nasjonale problemer i 2009. Jeg forstår ikke hvordan du kan stå å lyve til så mange mennesker? Dette angående nedleggelsen av Søderberg-hallene på Hydro Aluminium Karmøy. Dette kommer direkte av at hallene er for gamle, og måtte uansett stenges innen utgangen av 2009 på grunn av skjerpede utslippskrav fra Statens forurensningstilsyn (SFT).

    Hydro ville deretter bygge nye haller på Karmøy, men den rødgrønne regjeringen ville ikke gi dem en langvarig kraftkontrakt. Vennen din kan derfor takke dagens regjering for at han ikke har jobb.

    Norsk Hydro bygger i dag verdens største aluminiumsverk i Quatar, verdens rikeste land, med verdens høyeste CO2-utslipp og null klimaforpliktelser. Hadde din regjering gitt Hydro Karmøy den langvarige kraftkontrakten de etterspurte, kunne Norge gått frem som en lavenergi produsent av aluminiumsproduksjon, med kraft fra fornybar energi. I tillegg hadde vennen din og ca 599 andre i haugalandsregionen hatt jobb. Quatar, og CO2-rensing på Kårstø, er et eksempel på at SV, ikke bryr seg om klimautslipper globalt. Men kun er opptatt av utslipp innenfor våre landegrenser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s