Ottar og ONS

Neste uke blir det nok en runde med ONS, eller Oljemesså, som vi kaller det lokalt. Da samles store deler av energiindustrien, det være seg oljebransjen men og aktører som jobber med fornybar energi.

En av de lokale utfordringene med så mye forretningsmenn (ja, menn) som kommer til byen er faren for sexkjøp. Nå vil jeg applaudere Randi Mobæk og Ottars innsats i den saken. Tidligere denne uken meldte Aftenbladet at ONS advarer mot sexkjøp!

Oljemessen i Stavanger går ut og advarer sine utstillere mot sex-kjøp. Alle de 1200 utstillerne har fått en melding fra messeledelsen der de blir gjort oppmerksom på at kjøp av sex er straffbart i Norge. Messen forventer 42.000 besøkende fra 96 land. Bakgrunnen for advarselen er et leserinnlegg i Stavanger Aftenblad der Randi Mobæk i kvinnegruppen Ottar hevder at ONS-gjester også har vært sex-kunder. Mobæk ber ONS-ledelsen være føre var ved å informere gjestene om forbudet mot sexkjøp, melder Stavanger Aftenblad.

Strålende kampanje fra Ottar – som heldigvis ble hørt i ONS-ledelsen. Fornuftig!

Selv ser jeg frem til ONS, det er mye spennende som skjer og mange interessante mennesker å treffe. Oppdatering fra messen kommer helt sikkert etter hvert.

En kommentar om “Ottar og ONS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s