Brudeferd, monstermast og monstermas i Hardanger

Av og til undrer jeg meg over hva våre venner i Ap og Sp tenker på. En ting er å stå for det man mener, men når det man mener er åpenbart noe alle kommer til å motsette seg – hvorfor skal man presse det gjennom? Å jobbe for å besudle noe av det vakreste norsk natur har å by på. Jeg finner nesten ikke ord. Selv har jeg vært i Hardanger flere ganger – en opplevelse jeg ennå har friskt i minnet.

Jeg håper virkelig flertallet i regjeringen, nemlig Ap og SP, tar til vett i denne saken. For jeg har ingen ting i mot å lenke meg fast i Hardanger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s