ONS dag 1

Da er dag 1 av ONS over. Den begynte med at Rogaland SU arrangerte demonstrasjon for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Vaktene truet meg med at jeg ikke komer til å slippe inn, men ga seg på det etter hvert. Vi hadde med oss et banner med en tegning av LoVeSe (bildet) som vi tilgriset med olje (en hjemmebrygget blanding av sukkerkulør og matolje). Vi demonstrerte ikke mot regjeringen, som RA meldte.

I tillegg hadde vi med oss selvmalte lundefugler som badet i «olje»:

Uten over det var jeg inne på messen, gikk rundt fra bod til bod med Marcela og Hallgeir. Vi likte oss best i den fornybare delen, i hall M. Jeg fikk til en god prat med både Bellona og Lyse, som hadde mye interessant å si. Bellona hadde et dataprogram hvor man kunne se på klimakutt, hva de kostet og hvor mange tonn CO2 som ble kuttet. Lyse hadde mye å si om naturgass (putt en ku på tanken), vindmøller og vannmøller. I mitt hode er det liten tvil om at det er det fornybare som er fremtiden!

Her kan du se en modell jeg tok bilder av hos Lyse:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s