ONS dag 2

Dag 2 begynte med frokost på kontoret, bussen til Tjensvoll og opp på ONS-pressesenteret. Der møtte jeg statsråd Tora Aasland som hadde pressekonferanse om et nytt senter, som er et samarbeid mellom NTNU, UiS, IRIS og Sintef (i tillegg til et par oljeselskaper.) Senteret skal jobbe med bore- og brønnteknikk for å forbedre sikkerheten.

Så dro vi ut til UiS, hvor statsråden skulle åpne 98 nye studentboliger, som heter på Campus Ullandhaug. Det var stas å se håndfast bevis på regjeringens arbeid på selve campus!

Deretter vendte jeg nesen ned til ONS-området, hvor jeg tuslet rundt sammen med SU-leder i Rogaland Emilie Hetland. Vi fikk tatt blodprøve av et blåskjell, som du ser på bildet øverst. Artig med litt naturvitenskap på IRIS-standen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s