Stavanger SV på stand under Stavanger på Skeivå

For tredje år på rad har Stavanger SV stand under Stavanger på Skeivå! Det var godt med folk, god stemning og vi kvittet oss med alle løpesedler vi hadde med oss!

For 12. året på rad har LLH i Rogaland arrangert en flott festival. Jeg har ikke vært tilstede alle 12 årene, men stilt opp på stand og vært tilstede på et par arrangementer de siste tre årene.

Det som er så kjekt med å være med på Stavanger på Skeivå er å feire de seierene vi har hatt når det gjelder homofiles rettigheter, særlig de siste årene! Og det at biskopen i Stavanger, Erling Pettersen, stiller på åpningen er jo også en kjekk utvikling!

Vel blåst, LLH!

7 kommentarer om “Stavanger SV på stand under Stavanger på Skeivå

 1. Nei, Bård Vegar er ikke homofil. Men hvorfor skal du blande deg borti andres legning?

  SV har stått i bresjen for homofiles rettigheter lenge, mens Høyre har kjempet mot. Sist periode fristilte dere representantene, som medførte at en del stemte for.

  I Stavanger var det SV som foreslo handlingsplan for lesbiske og homofile, ved Sonja Tinnesand.

  Jeg bryr meg ikke om andres legning. Foreslår at du begynner med det samme.

  • Jeg er ikke medlem av Høyre. Jeg bryr meg fint lite om hva folk driver med på sitt eget soverom. Jeg har bare reagert på at du snakker like mye om de andre partiene sin politikk som SV sin.

   • Det virker ikke sånn. Nå virker det jo også som du leser bloggen min litt sånn som du selv finner det for godt. Jeg skriver jo for det meste om egen politikk. Er det ikke lov å kritisere andre for å markere ideologiske forskjeller?

    Nå leser jeg aldri din blogg, men ser nå som jeg ser raskt over den at du snakker om andre politikere. Det bør du jo i så fall slutte med om du syns det er så ille at jeg gjør det. Fei for din egen dør først, du!

   • Hyggelig at du sveipet innom min blogg, om enn så kort.

    Jeg skriver om ting jeg er opptatt av, og jeg er ikke representant, hverken offisielt eller uoffisielt, for noe parti.

    Og jeg savner at norske politikere snakker om sin egen politikk, og forteller hvordan de selv vil løse problemene vi står over for, i stedet for å bruke så mye tid på å snakke om hva de mener er galt med konkurrentene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s