Jeg sier JA til organdonasjon!

Denne uken har jeg sagt ja til å være organdonor. Det betyr at dersom jeg dør i en bilulykke eller bare dør kan mine organer brukes til å redde andres liv. Selv kjenner jeg folk som har overlevd takket være organdonorer som bl.a. ga bort sitt eget hjerte.

Organdonasjon er i økende grad viktig for å redde livet til mange pasienter. Altfor mange må vente lenge på en transplantasjon, eller dør mens de venter på et organ. SV vil innføre et system med stille samtykke til organdonasjon, med mulighet for å registrere seg i et nei-register for de som ikke vil donere organer.

Bli organdonor du også!

3 kommentarer om “Jeg sier JA til organdonasjon!

  1. Det er vel ingen fornuftige grunner til å nekte organdonasjon? Når først er død er det slik jeg ser det like greit å resirkulere det man kan.

    Jeg er veldig for at man aktivt skal måtte si nei, i stedet for aktivt måtte si ja i denne saken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s