Kjempestreik på Revheim skole!


I dag var Luisa og jeg på streikebesøk på Revheim skole! Der var det rundt 250 elever som alle var veldig oppgitte over den prosessen de må gjennom. 6 lærere mister jobben i tillegg til bibliotekaren. I praksis betyr det at alle delingstimer er det slutt på og at biblioteket stenges ned. Bibliotekaren på skolen, Grete, var det man kaller en ildsjel. Man kunne se at hun hadde brukt mye tid på å få i stand et godt bibliotek, som er flittig brukt av elevene. Fra høsten av er det slutt på dette.

Både Luisa og jeg holdt korte taler til elevene, vi fikk pratet med veldig mange av dem. Noen fortalte meg at de var triste fordi en av yndlingslærerne skulle slutte. Det er de gode lærerne man husker livet ut – dessverre mister disse 8. klassingene sin favoritt.

Streikeviljen var stor og jeg tror vi vil se mer til elevene på Revheim, som er de som rammes hardest av flertallspartienes kutt på 12,6 mill kr.

Som jeg også sa til Rogalands Avis: Elevene på Revheim er Stavangers modigste elever!

Her er flere bilder fra streiken.

Budskapet er klart!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s