Valgkampsplank!

Foto: Luisa Pinzon

I dag har jeg vært på elevsamling for ungdomsskolene i Stavanger. Som mange av dere vet kan 16-åringer stemme i Stavanger ved dette valget, og i den anledning hadde kommunen invitert statsviter Svein Tuastad, barneombud Reidar Hjerman og politikere fra alle partiene. Mitt innlegg legges ut på min youtube-kanal i løpet av dagen.

Rogalands Avis tok i dag bilder av ulike politikere som hev seg på den nye trenden «planking». Jeg er rimelig uaerfaren innenfor planking, men her kan du se mitt bilde!

Du kan også lese mer om saken her i Rogalands Avis!

Vet at jeg har gjort det feil, men avisen ville ha ansiktet opp!

2 kommentarer om “Valgkampsplank!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s