Klar for Bystyret!

Etter en kort men intens valgkamp er jeg glad for å fortelle at jeg nå er valgt til bystyrerepresentant for SV 2011-2015. Jeg vil takke alle som har gitt SV og meg sin stemme.

17. oktober konstitueres det nye Bystyret, da skal vi velge ny ordfører og varaordfører. Da setter bystyrearbeidet i gang for fullt. Det første vi setter i gang med er budsjettarbeid, og det kan bli spennende å se hva den styrende blokken vil prioritere og hvor de vil kutte.

For meg er det viktig å være en god folkevalgt. Derfor vil jeg fortsette å være så tilgjengelig for folk, slik at dere kan komme med innspill og saker til meg:

  • Du kan kommentere på bloggen min
  • Send gjerne en e-post til meg: eirik.sakariassen (krøllalfa) sv.no
  • Jeg er å finne på Facebook
  • Og på Twitter

De neste fire årene er jeg i folkets tjeneste, til det beste for folk i Stavanger kommune. Det er et ansvar jeg tar på alvor. Nå gleder jeg meg og er spent på hva de neste årene har å by på. Jeg skal i det minste ikke hvile nå. Nå setter vi i gang. Jeg er klar for Bystyret!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s