Talen jeg skulle holdt – Krystallnatta 2011

Dette er talen jeg skulle holdt 9. november, men var dessverre syk. Legger den ut allikevel.

Muslimer er terrorister!

Har du hørt det før? FrPs Carl I. Hagen sier: «Ikke alle muslimer er terrorister, men alle terrorister er muslimer.»

Han kunne ikke tatt mer feil: Det er sant at enkelte mener dette, men påstanden er naturligvis feil! 294 terrorforsøk ble gjennomført eller forsøkt gjennomført i Europa i 2010. Av disse ble kun ETT gjennomført av ekstreme islamister.

Mitt navn er Eirik Faret Sakariassen og jeg er leder i Rogaland Sosialistisk Ungdom!

Dette er en viktig markering. Vi ser at det hatet som i sin tid var mot jødene, nå er mot muslimene. Dette er et farlig symptom som vi må bekjempe.

Det finnes mange myter om muslimer i Norge i dag. Det sies at muslimene snart er i flertall i Norge, at innvandrere bare snylter på staten og at innvandrere er mer kriminelle enn nordmenn. Men dette er reinspikka løgn. Det har blitt gjentatt så mange ganger at det plutselig anses for å være en sannhet!

Etter 22. juli så vi et samhold som har gitt Norge stor respekt og anerkjennelse i store deler av verden. Dette samholdet og denne kjærligheten må vi dyrke. Vi må bry oss om hverandre, verdsette hverandre og respektere hverandre.

Nazister og fascister finnes også i Stavanger. De er ekstreme i sine meninger, og farlige i sine handlinger. Disse må bringes ut i lyset og deres meninger må konfronteres!

Kamerater, antinazister og gode venner, jeg velger å avslutte med et sitat fra min yndlingsfilm, The Boondock Saints: “We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men.”‘

Takk for oppmerksomheten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s