Innlegg om møblering av Torget

Ordfører,

Man kan sminke en gris så mye man bare vil, men det er fortsatt en gris.

Torget er blitt et utrivelig, grått og kaldt sted. Den tabben er gjort for mange år siden og vil for alltid prege byen. Men vi kan ennå gjøre noen grep for å gjøre det litt mer trivelig enn det er.

Jeg er riktignok bare 21 år, men har klare minner om hvordan Torget var før. Det var ikke perfekt, men det hadde en sjarm som passet Stavanger godt.

SV støtter ideen om mer grønt på Torget. Det er bra med litt busker og trær på torget, som kan gi området et varmere preg.

Men hva er tanken med storskjermen? Vi tror ikke dette vil bidra til økt trivsel og hygge på Torget. Vi leverer forslag på å stryke det punktet.

Vi må lytte godt til innspillene fra Funksjonshemmedes råd. Leder av rådet, Anne Marie Auestad, har nylig vist oss utfordringene med byen vår for de som sitter i rullestol eller bruker rullator. Deriblant bør vi gjøre noe med vannrennene, som er et hinder.

SV ønsker «Torgkånå» tilbake til Torget. I dag står hun bortgjemt i nærheten av Sølvberget. Hun har i mange år vært en del av byens sjel og identitet og vi vil, som mange andre, ha «kånå» tilbake. Vi leverer et oversendelsesforslag på det.

2 kommentarer om “Innlegg om møblering av Torget

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s