Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med grunnlovsdagen, alle sammen!

I dag feirer vi Norges grunnlov – men ikke bare den. Vi feirer alt det som er godt i landet vårt. Vi feirer mangfoldet, vi feirer friheten, vi feirer naturen og vi feirer oss selv.

Ja, vi elsker jo dette landet!

Jeg er så heldig å sitte som medlem i 17. mai-komitéen i Stavanger, og det betyr flere ting: jeg får gå i ikke mindre enn tre (!) tog, jeg får gå i flosshatt og jeg får markert dagen svært mange steder. Jeg skal innom Frihetsmonumentet, flaggheising på Rådhuset, tale på sykehuset, markering i Bjergsted, lunsj i det nye konserthuset og mye mer. Det var veldig kjekt i fjor, til tross for regn!

Den siste tiden har det (nok en gang) om bruk av utenlandske flagg på 17. mai. I Stavanger får unger bruke de flaggene de selv vil. Om man vil bruke 17. mai til å være intolerante, så syns jeg man bommer grovt.

Jeg håper alle barn og voksne koser seg i dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s