Sommerjobb i NAV!

I forrige uke la jeg ut en bloggpost og ba om innspill til hvor jeg kunne jobbe i sommer. Det kom flere innspill, både fra oljebransjen, fra offentlig sekt0r, som personlig assistent, assistent for rullestolbruker og andre invitasjoner. Jeg måtte jo åpenbart takke nei til de fleste. Men tilbudet fra NAV Eiganes og Tasta har jeg svart ja til, og gleder meg til å hospitere hos dem fra 22. – 26. juli.

Jeg ser frem til å få innblikk i NAV, som er et av fundamentene for velferdsstaten vår. Bildet er hentet fra interposten NAVis

2 kommentarer om “Sommerjobb i NAV!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s