Takk for tiden som leder i StOr

I dag har jeg min siste arbeidsdag som leder i Studentorganisasjonen ved Universitetet i Stavanger. Mandag er jeg formelt gått av. Derfor kommer et innlegg for å oppsummere året som har gått.

Den 11. mai 2012 ble møte i Studentparlamentet avholdt, på Delizia restaurant. Jeg var lederkandidat – og ble valgt! Det var en utrolig kjekk kveld og jeg var topp motivert for jobben. Den 1. juli tiltrådte jeg – forventningsfullt.

Etter å ha vært nestleder fra 26. oktober og jobbet tett med tidligere leder, Morten Rønne, var jeg godt forberedt på jobben. Forskjellen på nestleder- og ledervervet er at som nestleder har du ansvar for mye, men som leder har du ansvaret for alt.

I begynnelsen av august reiste jeg til Oslo for å møte rikspolitikere og andre. Jeg vil særlig fremheve møtet med Kunnskapsminister Kristin Halvorsen, som handlet om studentboliger og kiropraktikkutdanning til Stavanger. Det var et godt møte og en god tur.

Annethvert år er StOr-lederen også leder for Kvalitets- og læringsmiljøutvalget (KLU) ved UiS. I år hadde jeg den gleden. Dermed har også studentene flertall – et flertall vi benyttet oss aktivt av.

Jeg er stolt over den jobben styret og jeg har gjort. Gjennom året har vi jobbet hardt for å gjøre studenttilværelsen bedre og for et stadig bedre universitet.

For å trekke frem noe av det vi har klart:

– Vi har innført et digitalt avvikssystem ved UiS, som gir studenter og ansatte en god mulighet til å gi beskjed om avvik.

– Vi har igangsatt arbeid for å opprette et studentombud ved UiS.

– Vi har styrket Engasjert som forum for linjeforeningene.

Vi har gjort mye vi kan være stolte av.

Jeg legger bak meg et krevende, utfordrende og spennende år. Jeg har lært mer om meg selv og utviklet mine lederegenskaper. Det er mange som fortjener en takk. Både for den jobben de har gjort for StOr og studentene, men også for den jobben de har hjulpet meg å gjøre. Jeg vil særlig takke rektor ved UiS, Marit Boyesen, for lederveiledning og gode samtaler. Og studentprest Stefan Emmerhoff for gode råd og gode tilbakemeldinger.

Fra høsten vender jeg tilbake til UiS, men denne gang i forelesningssalene på statsvitenskap. Det gleder jeg meg til. I tillegg vil jeg i året som kommer være studentrepresentant i styret på UiS.

Vil ønske det nye styret lykke til, og ikke minst min arvtaker Håkon Ohren!

Takk for meg.

3 kommentarer om “Takk for tiden som leder i StOr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s