SV <3 Nytorget

Stavanger SV lanserte denne uke kampanjen Eg <3 NYtorget, som legger opp til park på Nytorget, en utesecene for kunst og kultur, færre biler og bedre plass til folk. For å få til dette må Stavanger bystyre si nei til nytt tinghus på Nytorget.

Det er aldri for sent å gjøre det som er rett. At mange partier mener tinghuset skal ligge på Nytorget er ikke et bevis for at det er rett. Når flertallet har landet på et synspunkt som vil hindre en god utvikling for området er det ikke for sent å snu før saken er endelig behandlet. Det skjer i Bystyret i neste periode. Derfor håper jeg de fleste partier snur, og blir enige med SV.

Stavanger SV krever at alle de andre partiene avklarer ja eller nei til tinghus på Nytorget. Det har du som innbygger og velger i Stavanger krav på. Særlig Ap har et veldig uklart standpunkt, som velgerne fortjener klarhet i. I Aftenbladet kunne vi lese Aps 2. kandidat Dag Mossige uttale: «Vi sier ikke nei til tinghus på Nytorget. Men vi har ennå ikke fått framlagt en sak om dette der vi har stemt ja. Så vi har ikke sagt et klart ja heller. Det viktigste er å ikke kvele Nytorget!» Oppsummert: ikke et klart ja ikke et klart nei.

Derfor ber jeg Ap svare, klart: Vil dere bygge tinghus på Nytorget og hemme den utviklingen vi kan få der? Ja eller nei?

En kommentar om “SV <3 Nytorget

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s