Ta kampen for studentene

I fire år har jeg representert byens studenter i bystyret. Hvis du vil at jeg skal fortsette håper jeg du gir SV og meg din stemme.

For å kalle seg en universitetsby trenger man et universitet. Men for å kalle seg en studentby trengs mer enn studenter. Da trenger man et tilbud til studentene som er godt, både innenfor fag, studentmiljø, bolig, kultur og transport.

SV ønsker et levende campus, hvor det også er aktivitet på kveldstid. Det er viktig å tilrettelegge for et aktivt og spennende studentmiljø, som kan tiltrekke seg flere studenter fra andre deler av landet og verden. Det skal være kjekt å være student i Stavanger.

Vi vil legge til rette for at Universitetet i Stavanger kan fortsette sin gode utvikling og stadig vokse.

Det er et mål for SV at vi skal få mange flere studentbolger i Stavanger, og det har jeg jobbet aktivt for både som bystyrerepresentant for SV og som StOr-leder. SV vil bidra til at det bygges flest mulig studentboliger i regionen, primært på Campus Ullandhaug.

Et bedre kulturtilbud for studenter er vintig og vi vil styrke studentenes kulturtilbud, gjennom Folken og Tappetårnet. Studentmiljøet trenger bedre plass, og SV skal jobbe for utvidelse av Studentenes hus.
Det er viktig at flere velger buss eller sykkel til og fra UiS. Derfor må vi gjøre busstilbudet mye bedre, med flere avganger og lavere pris på et sonefritt studentkort.

De siste fire årene har jeg gjort mitt beste for å jobbe for studentenes saker i Stavanger bystyre. Jeg håper på å få fortsette å ta kampen for studentene – men da trenger jeg din stemme!

Godt valg!

Eirik Faret Sakariassen, tidl. StOr-leder, ordførerkandidat for SV og UiS-student

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s