Sakki på søndag: Arbeidernes internasjonale kampdag!

Gratulerer med dagen, gode kamerater!

I dag er det 1. mai, og vi har markert arbeidernes internasjonale kampdag! Stort sett starter mine arbeidsuker på mandager, men ofte nok er det arbeid i helgene. For mange er 1. mai en fridag, men i flere år har det vært en travel dag med taler, samlinger, reising, tog, paroler, faner, flagg, sang og fellesskap med gode venner på venstresiden. Så når 1. mai i år havnet på en søndag ble en vanlig fridag til en kjekk arbeidsdag!

I år hadde jeg tre 1. mai-taler:

Nå sitter jeg på Sola flyplass, på vei til København. De neste dagene skal jeg ha ferie, med en kamerat. København er et godt sted å senke skuldrene. Og i kveld håper jeg vi får gått på noen kjekke 1. mai-fester!

Ha en fortsatt fin uke – og følg meg gjerne enten på Facebook, Twitter eller Instagram!

Sakki

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s