Sakki på søndag: Bystyremøte, Lyse-gransking og budsjett

Gode leser!

For tiden er det innspurt i budsjettarbeid, både på fylket og i Stavanger, i tillegg til den vanlige politiske aktiviteten.

Bystyremøte

Mandag kveld var det nok en gang bystyremøte i Stavanger. På grunn av litt fravær og permisjoner var det varaene Paal Kloster og Edle Songe-Møller som sammen med meg representerte SV. Alle tok ordet i løpet av kvelden, og fremmet ulike forslag. Det var et usedvanlig effektivt og kort møte.

Lyse-gransking

Fredag morgen inviterte MDG og SV til pressekonferanse, hvor vi skulle fremlegge en interpellasjon hvor vi krever at Lyses datterselskap Smartly granskes. Det har de siste årene tapt 400 millioner kroner, og tapet kan bli større. Vi mener det er viktig at Lyse som et stort og viktig selskap utvikler ny teknologi, men mye tyder på at denne satsingen ikke har vært så vellykket som vi skulle ønske.

Du kan lese interpellasjonen her, eller lese oppslagene i enten NRK eller Aftenbladet.

Budsjett

I morgen skal Stavanger SV presenteres vårt alternative budsjett for 2017. Det kommer ingen lekkasjer her nå, men tidligere i uken gikk vi ut med at Ap, MDG og SV sammen vil prioritere bygging av nytt garderobeanlegg til Hinna fotball. Det avsetter vi 13 millioner kroner til. Du kan lese mer om det i RA-saken her.

Avslutningsvis vil jeg anbefale en kronikk fra SVs Helge Dagfinn Andersen, som handler om god og verdig eldreomsorg. Den finner du her.

Ha en fin uke og følg meg gjerne på Facebook, Twitter eller Instagram!

Sakki

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s