Hvor var jeg?

(foto fra den forrige demonstrasjonen jeg deltok på)

I et innlegg i Aftenbladet 27. desember spurte Terje Sandvik «Hvor var denne Eirik Faret Sakariassen, som alltid har noe å si når det gjelder solidaritet og flyktningspørsmål?» og undret seg over hvorfor jeg ikke deltok på en markering til støtte for ofrene i det forferdelige vi ser i Aleppo og Syria. Jeg var på det tidspunktet i Wien i Østerrike, en reise som var planlagt lang tid i forveien. Jeg ville selvsagt deltatt om jeg var i Stavanger. Det er ingen grunn til å bekymre seg for mitt engasjement. Ved neste markering står jeg gjerne side om side med Terje Sandvik i kampen for en mer rettferdig verden, uten krig og lidelse.

Eirik Faret Sakariassen,

Kommunalråd (SV)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s