Høyresidens råskap

For å sikre at de fire borgerlige partiene hadde råd til å fortsette skattekuttefesten for landets rikeste, har noen av de som trenger felleskapet mest fått svi. De borgerlige har i sitt budsjett for 2017 fjernet gratis fysioterapi for brannskadde, folk som har hatt hjerteinfarkt, lamme, mennesker som har amputert, psykisk utviklingshemmede med motoriske forstyrrelser, pasienter rammet av brystkreft, leukemi, parkinson eller de som har ligget urørlig på sykehus i mer enn åtte uker. Mitt spørsmål går til Erna Solberg, Siv Jensen, Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide: Eier dere ingen skam?

Eirik Faret Sakariassen,

Rogaland SVs 2. kandidat til Stortinget

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s