En trygg en på ryggen

Miljøopprøret i Ap falt sammen. Partiet har vedtatt å åpne ethvert område utenfor Lofoten som har den minste dråpe olje i seg. Det gryende asylopprøret falt også sammen. Ap har vedtatt å videreføre Frps inhumane asylpolitikk. 

Hvem skal korrigere Ap nå? 

Gahr Støre sier han et klar til å styre Norge sammen med sentrum i norsk politikk. Akkurat nå er dette ensbetydende med Senterpartiet. 

Etter valget kan altså et Ap i permanent Frp-skisma styre landet sammen med partiet hvor nestlederen eier et oljeselskap og som kappes med Ap om hvor mange ulver man skal skyte. Det blir ikke pent.

Skal det være oljedirektøren Borten Moe som sørger for at Ap får klimautslippene ned, skal det være dette nasjonalorienterte partiet som sørger for at franske domstoler igjen tør sende unge asylanter til Norge igjen? 

Hvem i en slik regjering skal minne Ap om at forskjellene stiger, når det er utlendingene i byene og ikke de hvite på bygda som sliter mest? 

Dette regjeringsalternativet mangler med andre ord et tydelig anstendighetskompass. Noen som kjenper for noe større enn seg selv. 

Landet trenger en nights watch mot bølge av politikk beregnet for selvtilfredse, middelaldrende norske white walkers. 

Det er mange grunner til å stemme SV. Å overlate landet til Ap og Sp uten en trygg en på ryggen er en av de stadig viktigere av dem. 

Eirik Faret Sakariassen,

Sentralstyremedlem (SV)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s