Sakki på søndag: møteuke og SVs sommerfestival

Gode leser!

Det har vært en uke med fylkesting, møter med mobbeombud og Norges Blindeforbund og en langhelg på SVs sommerfestival!

Møteuke 

Fylkestinget hadde sitt siste møte før sommeren og denne gang var vi samla i Egersund. Heidi Bjerga gjorde en solid innsats for å fremme SVs forslag, enten i havbruksplaner, samferdselsaker eller utdanningssaker. Vi fikk til en del, men ble også nedstemt på en del.

I tillegg møtte Solfrid Lerbrekk og jeg mobbeombudet i Stavanger, Nina Bøhnsdalen. Hun fortalte om sitt arbeid, som retter seg mot elever og foresatte som opplever mobbing. Det er viktig å ha noen som dedikert kan gå inn i sakene og sikre at hver enkelt følges opp og raskt får endra situasjonen. Nina gjør en god og viktig jobb.

I tillegg hadde jeg et veldig godt og nyttig møte med Norges Blindeforbund, som i sin årlige aksjonsuke alltid tar kontakt og løfter sine innspill. I år var det viktigheten av at blinde får ta del i den teknologiske utviklingen, at vi sikrer at de kan bruke teknologiske hjelpemidler og at disse er tilrettelagt slik at alle kan bruke dem. Jeg fikk meg en aha-opplevelse da jeg f eks skulle teste Stavanger kommunes sakspapirapp, som slettes ikke var enkel å navigere i uten syn. Vi må sørge for at alle får være med på utviklinga! Så her kommer det noen forslag fra Stavanger SV over sommeren!

Sommerfestival

Mens jeg setter siste hånd på ukens blogg er jeg på Haraldvange i Hurdal (Akershus). Her er vi samlet mange SVere fra hele landet for årets sommerfestival. Det har blitt en tradisjon før valg, og er en kombinasjon av faglig påfyll og masse sosialt. Det har vært veldig bra også i år.

I morgen går turen hjemover, for siste bystyremøte for sesongen. Mer om det neste uke!

Ha en fin uke og følg meg gjerne på Facebook, Twitter eller Instagram!

Sakki

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s