Flere fattige familier med Frp

Den store utfordringen for Stavanger fremover er at forskjellene øker og at flere unger vokser opp i fattige familier. Det trengs et skifte i Stavanger, med et nytt flertall som gjør aktive grep for å gjøre livene bedre for disse barna. Det er SV klar for.

I Stavanger har vi omtrent 400 familier som går på sosialhjelp. De mister barnetrygden, som tilsvarer et kutt på 2000 kroner hver måned. Det er ganske mye for en liten familie, som har lite fra før.

I et innlegg som nylig sto på trykk i Stavanger Aftenblad, skriver Frps Christian Wedler at «Frp vil hjelpe barn i lavinntektsfamilier». Allikevel har Frp og Wedler stemt mot SVs forslag om å gi familier på sosialhjelp barnetrygden tilbake. Det kan hjelpe veldig mange familier, og i siste bystyremøte tar SV dette opp på ny, sammen med de rødgrønne partiene. Da kan Frp vise om de mener alvor – eller om det fortsatt skal bli flere fattige familier i byen vår, mens Frp og Wedler styrer. Nå trengs et skifte!

Eirik Faret Sakariassen,

Ordførerkandidat, Stavanger SV

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s