FrPs alternative statsbudsjett 2008, post # 6

Innvandring og integrering

FrP liker å skryte av sin restriktive invandringspolitikk. Dette er noe de faktisk er stolte over. I året ønsker FrP å slippe i 1000 innvandrere. 9 av 10 asylsøkere skal få et «Nei». Og når FrP sier innvandrere, så mener de ikke-vestlige innvandrere. Er du hvit i huden: Welcome to Norway!

La oss ta tallet 1000. Det er ikke mange. Ikke i det hele tatt. Hvert år skal vi la 1000 ikke-vestlige mennesker komme til Norge. 1000 mennesker som får lov til å komme hit; enten fordi det er krig, sult, nød eller annet som gjør at de slipper inn på humanitært grunnlag. 1000 mennesker som blir gjenforent med familie og venner, 1000 mennesker som får jobb. Det er ett ord jeg med vilje har strøket ut, nettopp for at folk skal se hva jeg mener. Det er mennesker vi snakker om.

Jeg kjenner at dette kan bli et langt innlegg, for er det noe jeg blir sint over, ja faktisk rasende over, så er det rasisme. Jeg tror jeg har en eller annen allergi mot det. Fremskrittspartiet bryr seg ikke med dem som kommer fra vestlige land. Å, neida! Men dem som har andre pigmenter enn «oss», de er farlige. Det tar med seg ond kultur, fæle skikker og undertrykkende klær.

Dette er Norges 2. største parti!

Vi tillater at et politisk parti med et slikt menneskesyn får råde fritt. Får styre i dette landet. Og ikke nok med at dette er det de mener, det er en grunn til at de mener det. Her kommer en argumentasjon som ikke holder en milliliter vann:

  1. FrP mener at når Norge slipper inn så mange ikke-vestlige innvandrere som vi gjør så greier vi ikke å lære dem norsk eller integrere dem. Derfor mener FrP at vi ikke kan tillate å slippe inn mer enn 1000 innvandrere i året. Det er også Fremskrittspartiet som kutter i norskopplæring i norske asylmottak! Med hver eneste krone! 39 245 000 kroner kutter FrP! Hvor er logikken!?
  2. Norsk arbeidsliv trenger folk! Vi trenger mye arbeidskraft de kommende årene, og mye av den arbeidskraften vi nyter godt av er den vi får gjennom arbeidsinnvandring. UANSETT så har Norge forpliktet seg gjennom internasjonale avtaler til å ta inn minimum 3000 innvandrere bare i arbeidskraft. Men ikke en gang der er FrP nådige.
  3. Fra FrPs partiprogram: «Eventuelt behov for ytterligere arbeidskraft må primært dekkes innenfor EØS-området. For særlige yrker hvor det er vanskelig med rekruttering, kan det imidlertid åpnes for tidsbegrenset arbeidsinnvandring også utenfor EØS-området, i begrenset omfang og med innskrenket mulighet for varig opphold.» Det vil si at dersom Norge trenger mer arbeidskraft så skal vi se til EØS-landene. Som består at Norge, Island og Liechtenstein.

Men integrering er faktisk viktig arbeid. Og det gjelder på mange områder: arbeidsliv, valg, samfunn og andre ting som noen fra andre land ikke kjenner til. Men til integrering så kutter FrP 20 millioner kroner. Hva er det egentlig FrP vil?

I 2005 fikk 8754 asylsøkere, med ikke-vestlig bakrgrunn, oppholdstillatelse i Norge. 8754 mennesker som får lov til å komme hit; enten fordi det er krig, sult, nød eller annet som gjør at de slipper inn på humanitært grunnlag. 8754 mennesker som blir gjenforent med familie og venner, 8754 mennesker som får jobb. Dette er mennesker som gjør Norge sterkere og som Norge trenger!

Vi bør verdsette dem, ikke sette dem i bås!

En kommentar om “FrPs alternative statsbudsjett 2008, post # 6

  1. Tilbaketråkk: Fremskrittspartiet #4: Rasisme « Frem kamerater!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s