Ingen sammenheng i SVs politikk?

KrFU har publisert et kort innlegg om SVs politikk på forsiden sin. Det handler kort og godt om at de ikke ser sammenheng i SVs politikk.

KrFU

«I forslaget til ny ekteskapslov har regjeringen både foreslått adopsjonsadgang for homofile og lesbiske ektepar på linje med heterofile ektepar og rett til assistert befruktning for lesbiske par. Regjeringen ønsker ikke at barn av lesbiske par som har fått assistert befruktning skal ha noen som helst mulighet til å vite hvem far er. KrFU har hele tiden ment at dette er et systematisk brudd på barns rettigheter, som gir signaler om at far er overflødig. Menn i barnehagen kan ikke erstatte barnets biologiske far.»

KrFU har ikke forstått hvorfor SV gjør som de gjør. Er det andre som sliter med å se det? Vel, for KrFUs del skal jeg forklare det. Vi mener at alle mennesker skal ha rett på de samme rettigheter. Dette gjelder også for de mennesker som har valgt å leve i homofilt samliv.

Grunnen til at vi ønsker flere menn i barnehagen er fordi det er en skjevfordeling av kjønn som jobber i barnehager. Dette er et generelt problem i det norske arbeidsliv; vi har typiske kvinne- og manneyrker. Det gir en skjevfordeling som vi i SV ikke synes er heldig. Det handler ikke om at menn i barnehagen skal erstatte far…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s