Geoparken: endelig er den her!

I dag ble Geoparken i Stavanger åpnet! Woho! Gratulerer Stavanger. Nå har vi endelig fått en flott og spennende flerbrukspark, noe Stavangers beboere trenger og fortjener. Den offisielle åpningen ble foretatt av Åslaug Haga, olje- og energiminsiter (SP).

Publikum fikk servert et strålende show: dans, musikk og en smakebit av teaterstykket Hamlet. Det ble også en del formelle taler, både fra Stavanger2008s Mary Miller, ordfører Leif Johan Sevland og Åslaug Haga.

Her er et bevis på at jeg koste meg! Jeg håper at folk kommer til å benytte seg av Geoparken, det komme i hvert fall jeg til å gjøre. Og nå er det temmelig sikkert: kommunen overtar og driver videre etter 2008. Det er bra!

Igjen: GRATULERER STAVANGER!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s