Nå blir det andre boller

Høyre har satt i gang sin «1 år igjen til valget»-kampanje. Er det en ting Høyre er flinke på så er det å komme opp med artige valgkampsslagord. jeg velger å trekke frem nok et morro slagord, fra et par valg tilbake:

Stol på Høyre

Men nå folkens, skal det bli Andre boller. Dette blir et innlegg hvor jeg vitser med Høyre og deres boller.

Slik tingene ser ut til nå vil Høyre på ingen måte kunne få til det ideelle for deres parti: en høyre-sentrum-konstellasjon. Det betyr at for å få regjeringsmakt må de snu seg mot høyre og be om hånden til Fremskrittspartiet.

Så hvordan blir disse nye bollene egentlig? På veldig mange områder er Høyre og FrP uenige. Jeg tør påstå at de er så uenige at det er vanskelig å ha et samarbeid som lønner seg.

  • Økonomisk politikk
  • Innvandringspolitikk
  • Privatiseringspolitikk (hvor FrP går mye lengre)
  • Miljøpolitikk

For å nevne noen av punktene jeg aldri tror disse partiene vil enes om. Men jeg tror nordmenn vil angre på å stemme mørkeblått. Fire år med markedsliberalisme. På fire år kan de blå kreftene i landet ødelegge mye av det som har tatt år og generasjoner å bygge opp. Jeg frykter utfallet. Men jeg håper på at mitt parti kan påvirke resultatet i en positiv retning. Høyresiden har ikke vunnet valget ennå.

Blir det andre boller etter valget i 2009?

2 kommentarer om “Nå blir det andre boller

  1. De siste bollene så nå farlig gode ut da, Eirik.. Faktisk skuffende lite boller her i Mexico..

    På den andre siden; for de som ikke allerede vet at fristende gjærbakst kan vise seg å ha særdeles lite tiltalende konsekvenser anbefaler jeg å se filmen Van Wilder (Van the man på «norsk»). Regner med at de som spiser «bollene» til brungrumseti norsk politikk vil oppleve å få de i retur på samme måte;)

  2. Du sammenligner politikk, se bare på Regjeringen nå. Deres og AP sin kan ikke akkurat si å ha for mye tilfelles. Dere blir overkjørt på det meste men dere vil uansett sammarbeide med noen som har klart å ødelegge mye for enn selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s