FrP vil sende ikke-vestlige fanger til utenlandske fengsler

Som jeg i tittelen melder ønsker Fremskrittspartiet at ikke-vestlige norske statsborgere skal sone sin fengselsstraff i utenlandske fengsler. Det betyr at norske myndigheter må leie plasser i de utenlandske fengslene.

FrP mener at «en slik løsning kan korte ned soningskøen, gi økt kapasitet i fengslene og gjøre fengselsmyndighetene i stand til
å ta bedre vare på norske statsborgere i fengsler her til lands» Det dette forslaget kamufleres som er at det gjelder de som ikke er norske statsborgere. Men det gjør faktisk det. Dette forslaget er et bevisst rasistisk motivert forslag.

Nå skal det si at soningskøene i Norge ikke er så dramatisk lange som FrP skal ha det til. Den rød-grønne regjering har gjennomført enkle tiltak som har kortet den ned. For eksempel at man kan sone hjemme om man har en dom som er på mindre enn 4 måneder.

Dette er ikke gjengen jeg vil ha i regjering, og FrPs justispolitiske talsmann er ikke mannen jeg ønsker skal overta kontoret etter Knut Storberget.

Ellingsen vs. Storberget?

En kommentar om “FrP vil sende ikke-vestlige fanger til utenlandske fengsler

 1. La meg minne Eirik på at disse «enkle» tiltakene innebærer å korte ned på dommer, omgjøring til samfunnsstraff, enklere prøveløslatelser og ikke minst husarrest.
  Denne politikken er med på å øke forakten for rettssystemet, og avler derfor mer vold ettersom flere ser seg nødt til å «ta saken i egne hender»

  Hvorfor ønsker FrP at vi skal leie utenlandske soningsplasser?
  For det første har vi hatt avisoppslag med straffanger i Norge som har utført kriminelle handlinger FOR å komme i norske fengsler.
  «Har aldri hatt det så godt» tror jeg en polakk sa.

  For det andre så gjør det at vi kan få frigjort fengselsplass slik at norske straffedømte kan sone sin dom og gå videre med sine liv.

  Ellingsen vs. Storberget?
  Rettferdighet vs. frisluppenhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s