VETO!

dsc_00711

Den siste uken, mens de har vært kjent at tjenestedirektivet blir behandlet i dag, har nei-bevegelsen mobilisert kraftig mot tjenestedirektivet. I dag blir det arrangert demonstrasjoner mot tjenestedirektivet over hele landet.

Rogaland Ungdom mot EU hadde i tillegg en demonstrasjon på Arneageren i helgen. Den gikk bra! Men det er viktig at vi fortsetter kampen, og i dag er siste sjanse.

Direktivet vil endre norsk arbeidsliv drastisk. Man vil legge mye ut på anbud, og konkurransen vil være lik i hele EU. Men det som er det problematiske (blant mye) er at f. eks. dersom et polsk selskap får jobben, så er det fordi de er billigst. Det fordi de betaler minst og har dårligst arbeidsvilkår. Dette betyr i realiteten at en polsk arbeider arbeider for polsk lønn – i Norge! Dette fører til økt sosial dumping og et brutalisert arbeidsliv.

Nå håper jeg alle mine lesere vil hjelpe til med mobiliseringen mot tjenestedirektivet!

Til alle rogalendinger: Møt opp på Arneageren klokken 18.00 i dag!

Til alle andre:

Oslo: Møt opp utenfor Stortinget kl 18.00.

Drammen: Møt opp på Torget kl 18.00

Tromsø: Møt opp på Torget kl 18.00

Bergen: Møt opp på Torgallmenningen kl 18.00.

Trondheim: Møt opp på Torgplassen i sentrum kl 17.00

Kristiansand: Torget  Kl 18.00

Demonstrasjonen blir arrangert av Ungdomsalliansen mot tjenestedirektivet, som består av en lang rekke politiske og andre organisasjoner.

n619951226_581959_6325

Meld deg på på Facebook her!

Så håper jeg at jeg ser deg på Arneageren i kveld – eller hører at du var på demonstrasjon et annet sted i vårt langstrakte land. Mye står på spill: det er NÅ vi har sjansen til å kjempe mot tjenestedirektivet!

6 kommentarer om “VETO!

  1. Jeg må innrømme at jeg er pessimist nok til å tenke «vel, det er egentlig for seint,» men jeg vil likevel komme. For å vise hvor lite greit det er.

  2. Come on… It’s not so bad
    Alle vet at effektene av Tjenestedirektivet er blitt STERKT overvurdert og nesten karikert for å få frem et poeng

  3. Kyle, jeg tror det er der problemet ligger. Nesten alle vet ikke det, de fleste tror det de hører ifra venner eller media. Og vi vet jo at med venner som Eirik så får vi nok anti eu. Men heldigvis så tror ikke du og meg på det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s