Juleferie! Nesten…

n530987622_1567289_1491

Nå har jeg snart ferie! Det skal bli deilig. Fri fra politikk (nesten), skole, ikke jobben… men julemat, gaver, tid til venner og familie og seg selv skal bli veldig bra. Men først: politikken må nevnes.

Mange av dere husker kanskje at jeg for en tid tilbake overleverte en søknad til Kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell. Denne dreide seg om psykologi som programfag i videregående skole.

img_0718

I løpet av gårsdagen er jeg blitt informert om at det nå blir psykologi som programfag. Det er mange som har vært med på den lange prosessen, men dette er det jeg regner som min første personlige seier i regjeringen. En sak jeg har jobbet konkret med, hatt kontakt med Bård Vegars politiske rådgiver mye, og nå vinner vi frem.

Fra og med neste høst kan jeg velge psykologi som programfag! Jeg gleder meg, virkelig!

I kveld skal jeg holde foredrag for KrFU om EU. Det kan bli spennende, og jeg ser frem til å snakke om noe som engasjerer meg så mye.

5 kommentarer om “Juleferie! Nesten…

  1. Men det har vel vert det tidligere? Trym hadde det, så eg kan huska iallefall. Og får me det på KOngsgård?

  2. Herlig! Bra innsats! At psykologi forsvant som programfag i den norske skolen er en av mange grunner til at jeg valgte IB (hvor psykologi er et tilbud). Jeg er glad for at psykologi som et interessant og ikke mist viktig fag blir «innført» igjen. :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s