Gratulerer med dagen, alle sammen!

_3126_12291_106_32124_53_584325_14_62_108_20_19_w400

Gratulerer med dagen, gode kamerater!

I dag er en av årets kjekkeste dager her. Jeg elsker å feire 1. mai sammen med fantastiske mennesker.

Forslaget om å fjerne 1. mai som offentlig helligdag kom i går fra Rogaland Unge Høyre. Nok en gang viser Unge Høyre kunnskapsløshet og det vitner om dårlig kjennskap (eller verre: fornektelse av) den stolte historien arbeiderbevegelsen har. Det er dem vi bør takke for alle de gode velferdsordningene vi har i dag. Men det skal jo sies at om jeg kjempet for privatisering og liberalisering så hadde jeg kanskje syntes det var dumt å hedre menneskene som har bygget velferdsstaten for oss som kommer etter.

Men dette skal ikke være en lang post, hvor jeg hudfletter Unge Høyre, men hvor jeg ønsker dere alle en fantastisk feiring av arbeidernes dag!

Med kameratslig hilsen

Eirik Faret Sakariassen

5 kommentarer om “Gratulerer med dagen, alle sammen!

  1. Jo takk Eirik.

    Skal feire på byen imorgen sammen med flesteparten av ungdommen i stavanger.

  2. Hvilke gode velferdsordninger? Skolen, som er den dyreste i hele verden og allikevel på nivå med Moldova? Togene, som er i elendig stand og aldri kommer presist? Veiene, som er på nivå med Albania? Trygdeordningene, som passiviserer produktive mennesker og gjør dem til viljeløse zombier, som skaper et gigantisk moralsk forfall i samfunnet og som betaler folk for å komme hit og IKKE tilpasse seg? Helsevesenet, som er elendig på alle måter og har milelange helsekøer? Inntektsskatt, formueskatt, utbytteskatt, eindomsskatt, moms, bilavgift, arveavgift, dokumentavgift etcetera etcetera, som samlet gir et skattetrykk på godt over 70 %? Si meg, hva har jeg å takke for?

  3. du har å takke for at norge er et veldig bra land å bo i. selv om veiene er elendige, og skole nivået er dårlig.
    Vi har det ganske bra, men det kan bli bedre.

  4. Ja, jeg har å takke for at Norge er et godt land å leve i, men jeg behøver ikke å takke arbeiderbevegelsen. Jeg bør takke de produktive, innovative og flinke menneskene som har skapt all min velstand, ikke politikerne som ikke har forbudt dem det. Arbeiderbevegelsen har hele veien vært en klamp om foten på utviklingen. Jeg hadde hatt det mye bedre med laissez-faire-kapitalisme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s