FrP glemte likelønna!

sivx

Mange med meg lot seg overraske når Siv Jensen snakket om likelønn. Men i god FrP-stil er det tomme ord for å utvide velgermassen sin.

Sykepleierforbundet advarer mot å stemme FrP.

For oss er det ganske klar tale. Det viser at man ikke er villig til å gå hele veien, man er ikke villig til å sette det ned i et partiprogram og forplikte seg til det, sier leder Lisbeth Normann i Sykepleierforbundet.

Partiet nevner ikke likelønn med et ord i sitt partiprogram. Her har du deres troverdighet, svart på hvitt!

4 kommentarer om “FrP glemte likelønna!

  1. Jeg trodde aldri at det var noe annet enn tomt prat, uansett. Fremskrittspartiet farer med juks og fanteri, som vanlig.

  2. FRP har alltid vært et parti for likelønn. FRP fremmet alene flere forslag om likelønn under den rødgrønne regjeringen, men ble nedstemt alle gangene.

  3. Det var da enda godt. Tenk hvis FrP skulle gått inn for en så stor krenkelse av den enkeltes rettigheter.

  4. Hahaha, jeg synes FrP er ganske artige i sine uttalelser. Det blir ikke likelønn bare av å si det, og så kjempe for mer lokale lønnsoppgjør og mindre fagforeninger. Fun fact: Siv Jensen nevnte finanskrisa en gang i løpet av sin landsmøtetale, da sa hun at hun var redd krisa ble snakket opp. De av oss som ønsker oss et Norge å bo i, jobbe i og leve i bør velge noe annet enn FrP :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s