OBSOBSOBS!

Jeg ble gjort oppmerksom på noe man spesielt bør merke seg, om man har lyst å boikotte Israel og israelske varer. Det finnes nemlig et produkt som selges bl. a. på Helgø, Rema 1000 og Kiwi (sikkert andre kjeder i tillegg) som heter Middelhavspoteter. De trikser og mikser med hvor potetene stammer fra, og kan finne på å skrive at potetene er pakket i Frankrike eller lignende. Man bør da lese det som står med liten skrift (som man som oftest bør gjøre) for å se om disse Middelhavspotetene egentlig stammer fra Israel! Så: vær observant!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s