Vi må tenke større om de små

Eirik Faret Sakariassen, SVs ungdomskandidat til Bystyret

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me!

Stavanger Aps ungdomskandidat Ole Martin Juul Slyngstadli lirer av seg at: «En stemme til Arbeiderpartiet er en stemme imot ytterligere kutt i skolen.» Så vidt jeg husker uttalte aldri Ap at de ville kutte i skolen før forrige valg, men de gjorde det. Hvorfor skal vi tro dem nå?

Ap har sammen med resten av regnbuealliansen (H, Ap, Venstre, KrF og Sp) kuttet 12,6 millioner kroner i skolen. SV syns dette er dramatisk, derfor kuttet vi ikke en krone i skolen. Jeg mener valg bør handle om at velgerne skal vurdere partienes og politikernes innsats de siste fire årene. De siste fire årene har Ap kuttet i skolen, SV har ikke. Det er et veldig klart og tydelig politisk regnskap!

I  politikken snakkes det mye om vekst i den ene eller andre sektoren. Men den aller viktigste veksten er oppveksten!

For SV er skole en av de viktigste sakene. Ikke bare i valgkampen, som for Ap, men alltid! Vi trenger flere lærere, ikke færre! Nylig leverte Kunnskapsminister Kristin Halvorsen en stortingsmelding om ungdomsskolen, som vi må rette søkelyset på. Ungdomsskolen har vært forsømt alt for lenge, men vi må få inn mer praktisk undervisning og få tilbake valgfagene!

SV har vist at vi prioriterer skolen. Derfor kan jeg med trygghetsi at en stemme til SV er en stemme for fortsatt ingen kutt i skolen!

Valget er ditt!

En kommentar om “Vi må tenke større om de små

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s