Vi må aldri tie

I løpet av dagen og timene hører vi og kommer vi til å høre forferdelige historier fra Oslo og Utøya. Selv har jeg sovet en times tid i morgentimene i dag, ellers har jeg ikke klart å sove. Mine tanker går til alle berørte i saken, enten de er ofre eller pårørende. Det er veldig dramatisk når så mange rives bort fra oss på en så brutal måte. Vi kan ikke ta inn over oss grusomhetene som har funnet sted på Utøya. SU skulle ha sommerleir på Utøya neste uke, men den er avlyst i respekt over ofrene.

Jeg har selv hatt dårlige erfaringer med høyreekstremister: Vi må aldri la dem vinne! Nå skal vi ikke tie. Som Stoltenberg sa: «Jeg har et budskap til dem som angrep, et budskap til dem som står bak. Et budskap fra hele Norge. Dere skal ikke få ødelegge vårt demokrati og vårt engasjement for en bedre verden. Vi er en liten, men stolt nasjon. Ingen får bombe oss til taushet.»

Nå er vi nødt til å stå samlet alle mann. Det norske folk må stå samlet. Vi må ta vare på de som trenger vår omsorg.

Tidligere i dag overrakte jeg blomster og kondolanser til Stavanger og Rogaland Ap. Det var en veldig sterk opplevelse. Jeg ønsker alt godt for mine kamerater i Ap. De neste dagen finnes ikke partigrenser.

Norge blir aldri det samme landet. Vi blir aldri helt de samle folka. Men våre verdier skal vi bare styrke – det får ingen ta fra oss. Vi må aldri tie – da vinner terroristene!

En kommentar om “Vi må aldri tie

  1. Vi står alle sammen om dette. Meningsfeller og meningsmotstandere.
    Demokratiet og den politiske diskusjon er kjernen i vårt land. Respektert fra venstre til høyre. Vi må aldri la terror ta overhånd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s