Sommerjobbing

Som politiker er man med på mange beslutninger som er viktige for folk. Derfor kan vi aldri kjenne sakene godt nok og være gode nok representanter for innbyggerne. Selv om jeg er valgt for Sosialistisk Venstreparti er jeg like mye representant for dem som stemte på meg, som dem som ikke gjorde det.

Som ung politiker blir jeg stadig møtt med spørsmål om jeg er broiler. Det kan andre mene noe om. Men det er vikttig for meg å bli en bedre representnant som viser at jeg forstår  hvordan kommunens ansatte har det, hvilke områder som trenger satsning og hvor vi bør endre på noe. 

Hallgeir Langeland, som er stortingsrepresentant for SV, har lært meg mye og er en viktig støttespiller. Han  har hatt mange sommerjobber, og ser nok nytten av erfaringene i sitt daglige arbeid.

Jeg har ikke hatt like mange jobber, men de jeg har hatt har vært viktige for meg og gitt meg god innsikt som jeg har hatt nytte av.

I fjor jobbet jeg både på Madlatun aktivitetssenter og som vaktmesterassistent  på  Vardeneset og Tasta skole. I tillegg har jeg erfaring fra noen vakter i hjemmesykepleien, et par år på biblioteket og halvannet år som assistent på Tasta sykehjem. Alle disse erfaringene er viktige for meg. De gir meg en uvurderlig innsikt.

Denne uken jobber jeg i Stokka Barnehage, avd. Stokkadalen. Jeg jobber mye med barn og unge som fagfelt i politikken. Første dag i går var veldig kjekk – så får vi håpe været er bra resten av uken.

Jeg vil anbefale alle politikere å bruke en uke av sin egen ferie for å lære mer om det vi jobbber med. Man er valgt i folkets tjeneste og bør gi av oss selv. I tillegg er det veldig kjekt!!

 

3 kommentarer om “Sommerjobbing

      • Det er mulig. :-) Men jeg tror du hadde lært mer med å prøve noe helt annet. Jeg tror blant annet du hadde blitt tvunget til å se på saker og ting fra en annen vinkel enn du er vant til. Statoil (for eksempel) er vel den største arbeidsgiveren i Stavanger?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s