En hyllest til lærerne!

I dag er det verdens lærerdag. Det er en fin anledning til å hylle lærerne, særlig de jeg selv har hatt.

Gode lærere husker man hele livet. Jeg husker alle lærerne jeg har hatt, men det er klart noen som gjennom årene skiller seg ut. Noen som så meg og som skjønte hva jeg lærte best av. Lærere som så elevene i klassen samlet, men som også kjente hver og én av oss.

Hvordan læreren din er har stor betydning. De lærerne jeg har hatt har formet meg som menneske. Både da jeg gikk på barneskolen på Tasta skole, barne- og ungdomsskole på Tastatustå og i frakk og palestinaskjerf på Stavanger katedralskole hadde jeg gode lærere som utfordret meg og lærte meg mye. De fortjener alle en stor takk!

Det er gledelig at stadig flere ønsker å bli lærere! Og det er gledelig at regjeringen, i mandagens statsbudsjett, øker antallet lærere i norsk skole. Veien til at alle elever skal mestre og lære er at vi har nok kompetente lærere i skolen!

Dette er deres dag! Vi har mye å takke dere for – både som enkeltindivider og som samfunn! Stå på – dere er knallgode!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s