Abonner på Del godene!

Del Godene er SVs valgkampavis og et verktøy med enormt potensiale til å nå ut til våre sympatisører. Ved å takke ja til å abonnere på Del Godene takker man ja til en spennende avis og en telefon fra SV før valgdagen!

Det vil være spennende intervjuer med kloke og kjente folk, intervjuer med SVs politikere og en annerledes fremstilling av vår politikk. Fremfor korte budskap i brosjyrer, kan man her gå i dybden på enkeltemner.

Til nå har vi kunnet lese intervjuer med folk som Charter-Svein, Per Fugelli, «Slemme-Tor» fra Idol og Audun Lysbakken. Det vil fortsette å være spennende intervjuobjekter frem mot valget. Hans Olav Lahlum bidrar også med tekster!

Alle SV-medlemmer får avisen gratis i posten. Dersom du i samme slengen vil bli medlem i SV, kan du melde deg inn her.

Her kan du tegne abonnement på Del godene! Du kan også sjekke ut delgodene.no!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s