Let’s get this party started!

1098198_523841677689079_356092018_nDet kan være vanskelig å drive valgkamp dersom mange tror de rødgrønne allerede har tapt. Slik er det ikke. Målingen som kom mandag viser helt tydelig at valgseire er innen rekkevidde!

Vi er godt i gang med valgkampen, og det er ingenting som er avgjort før siste stemme er talt. Allikevel er det veldig godt å få en god måling inn, som både viser at rødgrønt flertall ikke bare er mulig, men veldig nært. Vi mangler 7 mandater for å få et tredje rødgrønt flertall. Jeg er klar for å skape historie. Jeg håper du også er klar!

Det andre oppløftende momentet er at bakgrunnstallene viser at Rogaland SVs stortingsrepresentant og nok en gang vår 1. kandidat, Hallgeir Langeland, også kommer inn! Han har hatt en utsatt plass tidligere, og det har gått hver eneste gang han har stilt til valg til Stortinget.

Nå må hele partiet bli med! Vi trenger gode grasrotmedlemmer som står på stand i sentrum eller ved nærbutikken, og forklarer folk hvorfor vi trenger en rødgrønn regjering med et sterkt SV som gjør regjeringen rødere og grønne! Let’s get this party started!

Vår oppgave blir å skuffe folk. Vi må skuffe alle dem som tror SV forsvinner etter neste valg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s