Karakterer i barneskolen allerede innført?

Under skoledebatten på Akademiet vgs ble det fremhevet det fra FrPs Atle Simonsen at det allerede er innført karakterer i barneskolen. Tidligere har SVs bystyregruppe i Stavanger reagert på praksisen i Stavanger-skolen, hvor man rangerer elevene fra 1 til 3, etter evner. De har tidligere sagt at dette ikke er karakterer i barneskolen, men nå kaller man altså en spade for en spade. Jeg vil derfor spørre leder for Kommunalstyret for oppvekst, John Peter Hernes (H): har Stavanger kommune allerede karakterer i barneskolen?

En kommentar om “Karakterer i barneskolen allerede innført?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s