Vil du ha meg i sommerjobb?

Hvert år bruker jeg én uke av min sommerferie til å arbeide gratis et sted som det kan være politisk relevant at jeg blir bedre kjent med. Dette er for å lære og for å kunne bli en bedre folkevalgt.

Jeg har tidligere hospitert mange steder:

 • Madlatun aktivitetssenter
 • Stavanger byggdrift KF
 • Stokka barnehage, avd. Stokkadalen
 • NAV Eiganes og Tasta
 • Brukerstyrt personlig assistent (BPA)
 • Stavanger fengsel
 • Hillevåg hjemmebaserte tjenester
 • Forus Transittmottak

Jeg syns det er viktig at vi som har fått tilliten som folkevalgte bruker tid på å lære mer om hverdagen til folk som utfører og følger opp vedtak politikerne fatter. Og du kan jo si: én uke er jo ikke all verdens. Men man får jammen inn mange inntrykk og lærdom gjennom fem arbeidsdager.

Så hvis du vil at jeg skal hospitere på din arbeidsplass: send en mail til eirik.sakariassen@sv.no, gi meg en forklaring på hva slags arbeidsplass det er, når det kan passe best og så kan vi nærmere avtale tidspunkt. Jeg er ganske fleksibel. Jeg skal ikke ha noe for hospiteringen.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

3 kommentarer om “Vil du ha meg i sommerjobb?

 1. Hei Eirik.
  Ja takk. Jeg utfordrer deg og søker jobber hos oss på forus energigjenvinning.
  Til daglig brenner vi boss og lager energi.
  Du vil få et unik innblikk i hva som kommer til forbrenningsanlegget og på hvilken måte det blir behandlet. Du vil også få et meget godt innsyn av rest og utslipsprodukter.
  Ring meg gjerne. Ronny Zeiger. Tlf 47354787.

 2. Ville absolutt anbefalt deg å hospitere i Fysio/ergoterapitjenesten. Du er hjertelig velkommen til Oslo, ellers så tror jeg de fleste, tar alle politikere/folkevalgte godt imot, ta f.eks. kontakt med Sandnes Helsesenter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s