Årets sommerhospitering blir…

Tusen takk til alle dere som ga meg tilbud om sommerhospitering! Alt fra gründerbedrifter, til sykehjem, til kaféer, ungdomstilbud, bofellesskap og transportbransjen. Alt dette kunne jeg tenkt meg, men det går ikke med bare én uke til disposisjon.

I fjor hospiterte jeg, som dere kan se på bildet på Forus Transittmottak. Det var midlertidig asylmottak for å håndtere de mange menneskene som måtte flykte til Norge. Du kan lese tankene jeg gjorde etter fjorårets hospitering her.

Men i år! I år skal jeg være hos Gatemagasinet ASFALT og Kirkens bymisjon i Stavanger. Jeg har besøkt begge tidligere, men jeg gleder meg til å være med selgere, ansatte og frivillige i slutten av juni. Det blir nok veldig bra!

Fra deres nettside:

ASFALT er et gatemagasin som selges av mennesker med ruserfaring, og som er i en vanskelig livssituasjon. Selgerne kjøper bladet for kr. 50,- og selger det videre for kr. 100,- Mellomlegget beholder selgeren som lønn. Gatemagasinet ASFALT ønsker på denne måten å gi medmennesker en mulighet til å skaffe seg en inntekt på en verdig måte. En måte som bidrar til å gi et fotfeste, økt selvbilde og livskvalitet, og som gjør at en kan føle seg som en del av noe større.

Her er lista over hvor jeg har hospitert tidligere:

  • Madlatun aktivitetssenter, 2011

  • Vaktmestertjenester Tasta og Vardeneset skole, Stavanger byggdrift KF, 2011

  • Stokka barnehage, avd. Stokkadalen, 2012

  • NAV Eiganes og Tasta, 2013

  • Brukerstyrt personlig assistent (BPA), Heglum Assistanse og Kompetanse, 2014

  • Stavanger fengsel, Kriminalomsorgen region Sør-Vest, 2014

  • Hillevåg hjemmebaserte tjenester, 2015

  • Forus Transittmottak, 2016

Jeg gleder meg til å tilbringe en uke med alle i Gatemagasinet ASFALT og Kirkens Bymisjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s