Islamistene kommer 

Kunne du tenke deg Norge styrt av et religiøst parti som vil avskaffe noe så grunnleggende norsk som likestillingsloven og likestillingsombudet? Som mener at det ikke gjør noe om kvinner tjener mindre enn menn? Som vil ta bort pappapermen og øke kontantstøtta for å gjøre det enda mer attraktivt for mor å være hjemme med barna? Som vil ha flere politi i gatene, og gjøre politiet til et klespoliti, fordi loven skal fortelle hva som skal være tillatt og ikke tillatt å kle seg med?

Som ønsker religiøs forkynnelse inn i skolen? Som ikke nøler med å selge norske våpen til Saudi Arabia, ett av de mest islamistiske og kvinneundertrykkende regimer i verden? Som sender statsråder til den iranske ambassadens feiring av landets nasjonaldag – altså den dagen sharia ble innført i Iran?

Som var uenig i at homofile skulle få lov til å gifte seg. Som vil sikre religionens plass i grunnskolen. Som fornekter vitenskap og som brenner aviser de ikke liker?

Du har sikkert gjettet det allerede. Disse folkene er i regjering allerede. Jeg snakker om Frp. Norge solgt våpen til Saudi Arabia for over 40 millioner kroner i 2017. Per Sandberg går på fest og feirer innføringen av sharia i Iran. De har forbudt noen typer plagg på norske universiteter. De fornekter klimaforskningen og vil instruere Havforskningsinstituttet i «å bli mer næringsvennlige». Partiet Frp ønsker å viske ut hele den norske likestillingspolitikken; likelønn, pappaperm og lovverket som beskytter mot kjønnsdiskriminering. Dette har de programfestet.

Det er nesten så man ikke tror det, når partiet med den andre munnviken er bekymret for at innvandringen ødelegger den opplysningsbaserte kulturen, den norske anstendigheten og den norske likestillingen.

Vel, de kan godt være redde. Frp i regjering ønsker nøyaktig det som Frp advarer mot fra sine motstandere.

Eirik Faret Sakariassen (SV)

Sentralstyremedlem

En kommentar om “Islamistene kommer 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s