FrPs alternative statsbudsjett 2008, post # 4

Skattepolitikk

FrP er et parti som ønsker minst mulig skatt. I sitt budsjett for 2008 kutter FrP 11,3 milliarder kroner i skatt! Tenk hvor mye det egentlig er. Hvor mye kan som kan komme ut av slike summer.

«Fremskrittspartiet vil at skattelettelser skal merkes for folk flest. Lettelsene bør særlig komme de med lav inntekt til gode. De fleste vil helst jobbe for sin egen inntekt og leve av denne. Dette gir verdighet og mening. Da må ikke skattesystemet skape tapere. Skattesystemet skal ikke bidra til at friske, arbeidsføre mennesker stenges ute fra arbeidsmarkedet.»

Det FrP ikke har skjønt er at skatt har en funksjon; de skal være med på å holde samfunnet og velferdsstaten oppe. Folk flest nyter godt av alle tilbudene vi alle betaler for; veier, skole, helsetjenester og andre statlige tjenester.

Hvordan mener FrP at skattesystemet bidrar til at mennesker stenges ute fra arbeidsmarkedet? Skattesystemet som SV går inn for skapere tapere. Det skal jeg være helt ærlig om. Overklassen taper på vår skattepolitikk. Mens de som tjener minst skal måtte betale mindre prosentvis av sin inntekt. Dette er en sosial skattepolitikk. Overklassen har nok fra før, og da er det logisk at det er den veien vi ser når vi vil skatte folket.

Jeg har skrevet et annet innlegg om FrPs skattepolitikk, som jeg tror mange kan ha interesse av å lese. Desverre er jeg ikke smart nok til å få linken til å se smart ut, så her er den: https://faretsakariassen.wordpress.com/2007/12/10/skatter-og-avgifter-alle-skj%c3%b8nner-jo-at-det-handler-om-rettferdig-fordeling/

En kommentar om “FrPs alternative statsbudsjett 2008, post # 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s