Hipp, hipp, HURRA! Bush kan til ***** dra!

busholmert

ENDELIG!

Bush forlater Det hvite hus. USA, verden og vi slipper mer til denne fyren. En som jeg regner for å være en av de minst byggende presidentene verden har sett. Mannen har skapt frykt, motarbeidet FN, hisset opp terrorister, vært en sterk bidragsyter til å skape finanskrise, sørget for at folk mista jobben og han har dratt teppet vekk under bena på USA.

Men nå skal det feires!

eiriksprett

Så, kjære lesere, jeg gir dere nå en gjennomgang av hva vi har måttet holde ut med de siste 8 årene:

bush-iraq-plans

bush_israel

bushtold11th

Her får Bush beskjed om angrepet på World Trade Center

290px-bushreadingthepetgoat

Dette er et historisk øyeblikk: Bush vet om angrepene, men forlater ikke klasserommet. I tillegg er det første gang George leste en bok! Det kan være derfor han ser så uforstående ut.

bush_putin_563283b

Så har det gått 8 år. Mye er ødelagt, og forventningene til Obama er store. Så store at han ikke greier det? Uansett, nå går Bush. Han drar vel hjem til Texas, eller noe. Føler du det også, tomheten? Ta det med ro, det går bra. Neste uke er han gammelt nytt.

Forresten! Neste uke er jeg 18!

Bye, bye Bush. It’s been a bumpy ride. Thank God it’s over.

8 kommentarer om “Hipp, hipp, HURRA! Bush kan til ***** dra!

 1. Det blir feiring på Vinterleir! Jeg trur vi skal være veldig forsiktige med å utrope Obama til en slags frelser, men han vil uansett hva han finner på være en kraftig forbedring!

 2. Synes virkelig du kan spare deg for de tulle komentarene som «i tilleg er det første gang bush leser en bok», ødeleger litt for deg selv ;P

  Obama er annsatt av republikanerne for å ødelegge. Tenk på hvor mye han har spilt på «Håp» også nå kommer han til å skuffe dem noe inn i hellsikke slik at demokratene aldri vinner igjen. I tilleg til det er han neger å bidrer til å fremme rase hat.

 3. Jeg må bare si at du skriver kvalmende bra! Det er første gangen jeg har lest hele siden ned på en blogg. Måten du tar opp temaer på synes jeg er veldig imponerende

 4. Det som er med Obama er at han aldri har sagt hva han vil gjøre spesifikt. Han har brukt slagordet ‘change’, og med det mer eller mindre hjernevasket velgerne som ikke har stilt spørsmål til hvordan han faktisk vil gjøre det han lover. Men selvfølgelig, det er en grunn til at han har vært senator for Arizona, en vanligvis konservativ stat. Jeg tror Obama er en god politiker, men han har fått tidenes drittjobb.

 5. Sitat:
  «20. januar, 2009 kl. 17:05 Dumbass
  Synes virkelig du kan spare deg for de tulle komentarene som “i tilleg er det første gang bush leser en bok”, ødeleger litt for deg selv ;P »

  Hvorfor ikke heller nevne at han holder boken opp-ned! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s